Humanitas onderwerpen

Hoe werkt deze website

Dit online jaarverslag biedt u de mogelijkheid om snel - een paar klikken volstaan - precies de informatie te vinden waarnaar u op zoek bent.

Om u 'op maat' te bedienen, hebben we ons jaarverslag opgedeeld in losse artikelen. Aan alle artikelen zijn trefwoorden gekoppeld. Deze trefwoorden vindt u in het menu links op uw beeldscherm. Door op een of meer trefwoorden te klikken, en uw zoekresultaten te verfijnen door verder te klikken, komt u precies uit bij de informatie die u belangrijk vindt.

Voorbeeld:

Stel, u wilt meer weten over de ontwikkeling van onze vrijwilligers. Een eerste selectie die u kunt maken is dan ‘vrijwilligers’ (zie figuur 1). Er zijn 4 artikelen die aan dit zoekcriterium voldoen. In de lijst met zoekresultaten ziet u zowel de titel van het betreffende artikel als een korte beschrijving van de inhoud.

Nu blijven in de lijst met zoekresultaten de artikelen uit het jaarverslag over die alleen betrekking hebben op vrijwilligers. Wanneer u bijvoorbeeld op de titel ‘ONTWIKKELING VRIJWILLIGERS, DEELNEMERS EN UITGAVEN’ klikt, verschijnt de inhoud van dat artikel (zie figuur 2).

Wilt u een heel nieuwe zoekopdracht maken, ga dan naar HOME of klik op 'Verwijder uw selecties'. U begint dan weer met een 'schoon' klikpad.

Om informatie te vinden, kunt u ook de zoekfunctie gebruiken. Als u een zoekwoord ingeeft, verschijnen in de middenkolom de titels van alle artikelen die op dit woord betrekking hebben. Met het trefwoordenmenu kunt u de resultaten dan weer verder verfijnen.

U kunt ook door de artikelen heen ‘bladeren’ door gebruik te maken van de knoppen ‘volgend artikel’ en ‘vorig artikel’ (zie figuur 3).